Idén till bloggen Glutenfritthem fick sin start igår den 25.3.2014 då vi måste börja med glutenfri kost i vårt hem. Glutenfri kost är inget nytt hos oss, men det är nästan tjugo år sedan sist. Nu gläds vi åt det enorma utbudet av glutenfria produkter. Experimentlustan är stor och då måste det ju bli någon sorts dokumentering, så jag minns vad vi provat på. För mig är det därför naturligt att starta bloggen Glutenfritthem. Nu kommer både jag och andra intresserade åt informationen då den behövs, var än vi är :-) Vi skall prova på färdiga produkter och ibland även glutenfria recept. Recepten som vi provar på är enkla och lättlagade, helt i min smak :-)

måndag 12 maj 2014

Glutenfria smakprov från Semper - en glad överraskning

Idag fick vi ett paket med fler glutenfria smakprov från Semper. Ett stort tack till Semper! Det var en glad överraskning att se det välfyllda paketet.

Jag länkar vanligtvis endast till Sempers svenskspråkiga sida. Denna gång måste jag ändå även länka till Sempers finska sida, eftersom smakproverna kom därifrån.

Hur vi fick smakproverna? Då vår tös blev medlem i Keliakialiitto fick vi ett paket med en massa fina broschyrer med information om keliaki och fler recept. Där till fick vi ett färdigt frankerat brev som kunde postas till Semper om vi ville ha smakprov på deras glutenfria produkter. Vi skickade iväg brevet för ett par veckor sedan och nu kom paketet. Det kändes nästan som julafton att öppna paketet :-) 


Tummen upp för Sempers fina paket med smakprov!

Vi fick Sempers glutenfria (mjöl) Mix, Penne, Chokladkakor, Treat med smak av hallon, choklad och äpple, Linfröknäcke och ett paket med Kick! myssli med havre och torkade hallon. Det var paket i normal storlek :-) inte små smakprov. Det är ett mycket uppskattat paket i vårt hus!

En av produkterna har vi testat innan. Jag har tidigare bloggat om Semper Treat som mellanmål. Den utgör ett populärt mellanmål hemma hos oss. Nu skall det bli spännande att testa på alla de andra produkterna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar