Idén till bloggen Glutenfritthem fick sin start igår den 25.3.2014 då vi måste börja med glutenfri kost i vårt hem. Glutenfri kost är inget nytt hos oss, men det är nästan tjugo år sedan sist. Nu gläds vi åt det enorma utbudet av glutenfria produkter. Experimentlustan är stor och då måste det ju bli någon sorts dokumentering, så jag minns vad vi provat på. För mig är det därför naturligt att starta bloggen Glutenfritthem. Nu kommer både jag och andra intresserade åt informationen då den behövs, var än vi är :-) Vi skall prova på färdiga produkter och ibland även glutenfria recept. Recepten som vi provar på är enkla och lättlagade, helt i min smak :-)

fredag 11 juli 2014

Consenzas färdiga glutenfria chokladkaka, behändigt och gott

Det blir inte just av att baka på båten så det är trevligt att det går att hitta färdiga chokladkakor, som är glutenfria.  Igår åt vi Consenzas chokladkaka på båten. Kakan är luftig, god och innehåller till och med chokladbitar. Så det kändes som riktig lyx ute i skärgården :-)

Kakan har lång hållbarhet, behändigt på båten eller semesterresan. Tyvärr minns jag inte därför var jag köpte den. Mitt minne har tydligen inte lika lång hållbarhet som kakan.

Wilma lade upp en kakbit med grädde och banan åt alla. Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar