Idén till bloggen Glutenfritthem fick sin start igår den 25.3.2014 då vi måste börja med glutenfri kost i vårt hem. Glutenfri kost är inget nytt hos oss, men det är nästan tjugo år sedan sist. Nu gläds vi åt det enorma utbudet av glutenfria produkter. Experimentlustan är stor och då måste det ju bli någon sorts dokumentering, så jag minns vad vi provat på. För mig är det därför naturligt att starta bloggen Glutenfritthem. Nu kommer både jag och andra intresserade åt informationen då den behövs, var än vi är :-) Vi skall prova på färdiga produkter och ibland även glutenfria recept. Recepten som vi provar på är enkla och lättlagade, helt i min smak :-)

torsdag 12 juni 2014

Findus Frasiga fiskfiléer - knapriga och goda

Då Wilma fick beskedet att hon har keliaki beklagade läkaren att hon inte kan äta fiskpinnar längre. Wilma som aldrig gillat fiskpinnar tyckte inte att just fiskpinnarna var något att gråta över. Å andra sidan visste tydligen inte läkaren att det funnits glutenfritt substitut för fiskpinnar redan länge. 

Vår favorit är Findus Frasiga fiskfiléer. Så goda och nästan alltid slutsålda :-) i våra mataffär. Dessa filéer faller oss bättre i smaken än dom klassiska fiskpinnarna. Dom blir knapriga och goda i stekpannan. Det här är ju faktiskt hela fiskfiléer.

Findus frasiga fiskfilèer är populära. Dom är vanligtvis slutsålda då jag försöker hitta en förpackning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar