Idén till bloggen Glutenfritthem fick sin start igår den 25.3.2014 då vi måste börja med glutenfri kost i vårt hem. Glutenfri kost är inget nytt hos oss, men det är nästan tjugo år sedan sist. Nu gläds vi åt det enorma utbudet av glutenfria produkter. Experimentlustan är stor och då måste det ju bli någon sorts dokumentering, så jag minns vad vi provat på. För mig är det därför naturligt att starta bloggen Glutenfritthem. Nu kommer både jag och andra intresserade åt informationen då den behövs, var än vi är :-) Vi skall prova på färdiga produkter och ibland även glutenfria recept. Recepten som vi provar på är enkla och lättlagade, helt i min smak :-)

torsdag 17 april 2014

Glutenfri Flapjack - ett smarrigt mellanmål

Vi blev fantastiskt glada då vi upptäckte att det finns glutenfri Flapjack. Vi brukar köpa Flapjack på resor och ha dem med i väskan då vi promenerar. Flapjack är så bra att ha då man turistar och energinivån plötsligt blir låg. Efter en Flapjack mår man som en kung igen :-)

Semper har glutenfi Flapjack med körsbär och pumpafrön. Vi kan varmt rekommendera denna bar för alla hugade .-)


En Flapjack tar inte mycket plats i handväskan eller ryggsäcken.  Den kan rädda en utsvulten resenär eller varför inte en skolelev. Finns att få på Prisma i Iso Omena, Esbo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar